2. joulukuuta 2014

Verhoprojekti

Ruusukujan Onnelin ja Annelin talo sai ikkunoihinsa verhoja. Keittiön, leikkihuoneen sekä makuuhuoneen ikkunat olivat aivan paljaat.



 Tytöt pitävät pastellisävyistä ja etenkin vaaleanpunaisesta.



Keittiöön tytöt saivat nämä vihertävät verhot tulevan pääsiäisen kunniaksi. Keittiössä on nautittu juuri mansikkamehua ja suklaakeksiä välipalaksi.



Talo on Lundby, mutta kalusteiden mittakaava on 1:12. Kattovalaisimen pohja on pääsiäismunan läpinäkyvä hylsy. Päälle olen pujotellut pienistä lasihelmistä verkon. Keittiökalusteet on biltematikuista, mutta nyt vasta kuvasta huomaan että muun kalustuksen lisäämisen jälkeen ne näyttävät liian pieniltä. Laitan varmaan alakalusteiden alle helmistä jalat ja nostan yläkaappeja reilusti. Takanurkassa on jääkaapin paikkaa hahmottamassa maalaamaton tuttirasia, joka odottaa maalipurkkia. Siitä ei taida tulla valkoista... Pöytä on Indiskasta ja vaaleat tuolit ovat vanhoja Lidlistä hankittuja.


Vaaleanpunainen verho tuli tyttöjen makuuhuoneeseen. Rypytys verhoon oli helppo tehdä kapan alareunassa olevalla nauhalla. Sen molemmissa reunoissa on ohut rautalanka. Kalusteet omaa tekoa.



Olohuoneen vieressä olevaan leikkihuoneeseen saatiin lila paneeliverho. Sinne sijoittui myös vastikään tehdyt seinälamppu sekä seinävalaisimet. Nallet ja maatuskat ovat Nukkekotikirppiksen löytöjä. Nukkekodin nukkekoti on ystäväni Kaijan tekemä. Muu kalustus on omaa tekoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti