27. elokuuta 2014

Siivouspäivää pukkaa

Nukkispiirimme tämän syksyn ensimmäisessä kohtaamisessamme aiheena oli siivousvälineet. Puhtaanapitovälineitä syntyi runsain mitoin. Mukava oli kohdata pitkän kesätauon jälkeen. 


 Moppisanko on kartonkia, reunassa puuvillalanka. Kahva rautalankaa ja käsiosa ohutta kartonkia. Kuivausosa valmistui tapaamisen jälkeen illemmalla. Rengas on rautalanka pussinsulkijasta, muut osat ohutta kartonkia. Mopin tarveaineet puutikku, kahta leveyttä olevaa kartonkisuikaletta ja Sinin oranssista siivousliinasta leikattua suikaletta sekä lankaa niiden sitomiseen. Tietenkin tippa liimaa ja vaalean sinistä maalia. Siivousliina pala aidosta Shifonetista. Toinen mopin suikaleet on liimattu jo valmiiksi mytyksi, jotta se mahtuisi sankon kuivausosaan. 

Sinikulman siivouskomero sai täytettä. Parkettimoppi puuttuikin siivousvälineistä.



Toinen siivoussetti on perinteisempi. Sanko on ohutta kartonkia, puuvillalankaa ja rautalankaa. Rikkakihveli on taiteltu harmaasta korttikartongista, hieman liimaa. Lankamoppi on puuvillalankaa. Lattiaharja on askertelutikkua ja kahvitikkua, harjakset puuvillalankaa. 

Nämä välineet menevät Tiheikön väen taloon, sielläpä ei ole ollutkaan kunnollisia välineitä. 

                                    

Tässä meidän kaikkien aikaansaannokset. Olimme verraten tuotteliaita. Kolme tuntia vierähti nopeasti. 



1 kommentti:

  1. Aivan ihania siivousvälineitä! Nämä multa vielä puuttuukin, pitää siis kokeilla!

    VastaaPoista